Tuinactiviteiten

Wij vinden het belangrijk dat de tuinders van Thurlede in de gelegenheid worden gesteld om zoveel mogelijk kennis op te doen over het tuinieren en praktische vaardigheden te ontwikkelen die het tuinieren nog leuker maken dan het al is. Daarom worden er jaarlijks in het tuinseizoen  cursussen en activiteiten georganiseerd.

Wij doen dit samen met enthousiaste tuinders van Thurlede, die hun kennis over de tuin en gerelateerde onderwerpen graag willen delen. Maar we werken ook samen met organisaties als Groei&Bloei en voorlichtingscentrum De Groene Raat.

Snoeien 2-2016 1

Sommige activiteiten zijn bedoeld voor de tuinders van Thurlede. Er zijn ook activiteiten, waaraan zowel de tuinders van Thurlede als andere geïnteresseerden kunnen deelnemen. Soms wordt er een geldelijke bijdrage gevraagd voor de activiteit. Indien dit het geval is, wordt dit vermeld.

Op deze website vindt u de activiteiten, die dit jaar worden georganiseerd.

Meldt u zo snel mogelijk aan voor een activiteit! U doet dit door een mail te sturen naar communicatie@volkstuinenthurlede.nl, of doe een briefje met uw naam, adres en telefoonnummer in de brievenbus van ons verenigingsgebouw. U kunt zich ook aanmelden bij de tuinwinkel. Daar ligt een inschrijflijst.

Veel plezier met de tuinactiviteiten!

De Werkgroep “Tuinactiviteiten Thurlede