Toegang auto en parkeren

Doorrijden tot op het complex
Voor het halen en brengen van grote spullen kunt via 2 speciale regelingen met uw auto de parkweg oprijden en vervolgens voor via de paden tot voor uw tuin rijden. Zowel de Parkweg als ons complex zijn eigendom van de gemeente, dus zij kunnen daar handhaven.

Houdt zich aan onderstaande regels, want er vinden regelmatig gerichte controles plaats en de boetes zijn niet mals! U mag uw auto alleen op de paden gebruiken voor snel laden of lossen – dus niet parkeren o.i.d.

Tuinders
1) 2e zaterdag van de maand kunt u altijd vrij doorrijden van 8.00 – 12.00 uur.
2) U kunt tijdens openingstijden van het verenigingsgebouw tegen een borg van € 15,- een z.g. doorrijkaart halen. Gebruik deze bij voorkeur voor een beperkte periode, bijv. voor 1-2 uur. I.v.m. de hoge jaarlijkse kosten van een kaart beschikken we namelijk over slechts 2 kaarten. Heeft u de kaart nog gebruik na de sluiting van ons verenigingsgebouw, gooi dan de kaart (in een envelop) in de brievenbus.

Bedrijven
Voor reparateurs, leveranciers e.d. gelden dezelfde regels. Echter, indien deze wordt gecontroleerd mag de doorrijkaart opgehaald worden uit het verenigingsgebouw en dan getoond. De kaart hoeft dus niet bij het oprijden van de Parkweg al in de wagen te liggen. Overigens treden wetshandhavers coulant op met betrekking tot bedrijfswagens.

Parkeren
Als u ons complex wilt bezoeken per auto, kunt u deze parkeren op het grote parkeerterrein tegenover de sportcomplexen / ingang tot het Beatrixpark.

Een honderdtal meters verder, richting noord naar de hoofdingang van ons complex, zijn 4 parkeerplaatsen voor invaliden beschikbaar.