Een snoeiminuut met Ruud

Op 24 november 2018 en 2 februari 2019 komt Ruud van Buytenen (van de Groene Raat) naar Thurlede om tuinders van snoeiadviezen te voorzien.
Wij hebben echter dit keer voor een wat andere opzet gekozen.

Werden de snoeiadviezen in voorgaande jaren groepsgewijs gegeven: Ruud komt dit keer persoonlijk bij uw tuin langs om u “heet van de snoeischaar” snoeiadviezen te geven. Zijn advies kunt u dan meteen in snoeidaden omzetten. Ruud wil wel graag te voren weten welke tuinders geïnteresseerd zijn en welke vragen er leven over het snoeien. Dan kan hij zich daar goed op voorbereiden.

De snoeiadviezen worden gegeven op zaterdagochtend 24 november 2018 en op zaterdagochtend 2 februari 2019 tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Ruud ruimt ongeveer een kwartier per tuin in. Wilt u graag een advies, dan kunt u zich opgeven via email-adres communicatie@volkstuinenthurlede.nl 

Voor het advies op 24 november 2018 moet u zich uiterlijk op 18 november 2018 aanmelden. Voor het advies op 2 februari 2019 uiterlijk op 26 januari 2019. Wij verzoeken u in uw e-mail het volgende te vermelden: naam, tuinnummer en snoeivraag/snoeiprobleem.

Als u zich aanmeldt, wordt u ingeroosterd. U ontvangt daarvan bericht. Aan het bezoek van Ruud aan uw tuin zijn geen kosten verbonden. Deze activiteit wordt zoals altijd georganiseerd door de Werkgroep Tuinactiviteiten. Contactpersonen namens de werkgroep zijn Fatemeh Darrodi en Mieke Middelburg. Zij zijn op de beide ochtenden ook aanwezig.