Contact

Schiedamse Volkstuindersvereniging Thurlede
Bezoekadres: Parkweg 428, 3121 KK Schiedam
010 – 47 10 640  (woensdag – vrijdag – zaterdag van 12.00 tot 17.00)
Postadres: Postbus 3211, 3101 EE Schiedam
Email: bestuur@volkstuinenthurlede.nl

IBAN NL64INGB0000 470 288

Bestuurszitting / spreekuur Bestuur
Het Bestuur houdt iedere tweede zaterdag van de maand (behalve januari) vanaf 10.00 uur een spreekuur in het verenigingsgebouw.  

Meldt u zich vooraf aan via: bestuur@volkstuinenthurlede.nl.  Vermeldt alstublieft in uw mail waarover u het Bestuur wilt spreken. In de regel ontvangt u snel een reactie vanuit het Bestuur met een tijd, waarop we u verwachten.

Routebeschrijving
Onze volkstuinen zijn in het Prinses Beatrixpark Schiedam. U kunt het beste met de fiets komen. Er zijn ingangen voor voetgangers en fietsers aan de Parkweg (tussen fietsknooppunten 51 en 79) en langs de Poldervaart (tussen de fietsknooppunten 51 en 50).

Met de auto is Thurlede te bereiken via de Burgemeester van Haarenlaan en de Parkweg. Parkeren kan op het parkeerterrein bij de sportverenigingen.
Tijdens het voetbalseizoen en in de zomer kan het parkeerterrein tijdens het weekend erg vol zijn. Vanaf het parkeerterrein loopt u over het fietspad richting Thurlede.

Thurlede is verdeeld in twee delen: oost en west
Vanaf de Parkweg gezien is Thurlede verdeeld in een ‘oosterzijde’ en ‘westerzijde’.
Het verenigingsgebouw en de tuinwinkel bevinden zich op de ‘westerzijde’.

Tuinen ‘oosterzijde’
Na voetbalvereniging PPSC, dit is aan uw rechterhand, ziet u een wit bruggetje. Dit is de toegang tot de tuinen gelegen aan oosterzijde.

Tuinen ‘westerzijde’ – het Verenigingsgebouw – de Tuinwinkel
Even verderop ziet u aan uw linkerhand de toegang tot de tuinen gelegen aan westerzijde. Kort daarna vindt u aan uw linker hand de tuinwinkel, even verderop aan uw linkerhand staat het verenigingsgebouw. luchtfoto